Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, December 17, 2007

Πόθος


Πόθος σημαίνει ότι το σεξ είναι το επίκεντρο, το κέντρο των πραγμάτων. Δεν έχεις καμία αίσθηση ομορφιάς, δεν έχεις καμία αισθητική.

Μπορείς να φανταστείς έναν άντρα με αισθητική να πηγαίνει σε μια πόρνη? Αδύνατον. Μπορείς να φανταστείς έναν άντρα με αισθητική να βιάζει μια γυναίκα? Αδύνατον!
Μπορείς να φανταστείς έναν άντρα με αισθητική να χτυπάει μια γυναίκα ή έστω να ακουμπά μέσα στο πλήθος το σώμα μιας γυναίκας με τέτοιο τρόπο, σαν να μην το ήθελε, σαν να συνέβη τυχαία?

Αυτό δεν είναι έρωτας, αυτό δεν είναι ευαισθησία, αυτό είναι πόθος. Πόθος σημαίνει ότι δεν σέβεσαι καθόλου τον άλλο άνθρωπο. Έχεις μια βαθιά καταπιεσμένη επιθυμία, μια καταπιεσμένη σεξουαλικότητα, η οποία βγαίνει με πολλούς διεστραμμένους τρόπους.

Τότε τα μάτια σου καλύπτονται και χρωματίζονται μόνο με σεξουαλικότητα...


Photo from: http://d.j.keller.home.att.net/

5 comments:

Αλεξία Ηλιάδου (synas) said...

Αυτά που περιγράφεις δεν είναι ακριβώς πόθος. Μάλλον προς τη διαστροφή τείνουν. Το αντικείμενο του πόθου σου δεν σημαίνει πως θα το κακοποιήσεις σώνει και καλά!

ο δείμος του πολίτη said...

Υπέροχο και βεβαίως με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

the BluElephant said...

... :)

Mogwai said...

α λυπουμεθα αλλα μας βρισκετε καθετα (και οριζοντια) αντιθετους , δεν ειναι τοσο κακη εννοια ο ποθος (μαλλον αναφερεσαι σε απλη καφριλα) α λυπαμαι θα τα χαλασουμε χρονιαρες μερες, μα σε παρακαλω, μα οχι σου λεω τςτςτς

BugoTheCat said...

Παίζουμε με τις λέξεις αλλά αρκεί να καταλάβουμε την ουσία. Βέβαια, ποιός μπορεί να κρίνει κανείς έχει αισθητική και πότε παρασύρεται από τον πόθο και πως θα κρίνουν αντίστοιχα οι γυναίκες τη δράση του;